KRUIDENGENEESKUNDE (Fytotherapie) /

“Tegen de liefde is geen kruid gewassen”

 - Ovidius, Romeinse dichter

Volg de natuur

Het voorjaar is hét moment voor een schoonmaak van je lichaam. Het is niet toevallig dat precies dan de brandnetels en paardenbloemen in bloei staan. Thee van brandnetels en paardenbloemblad reinigt je lichaam en geeft energie. Je ziet: de natuur geeft de signalen, die hoef je alleen maar te volgen. 

Bij kruidengeneeskunde, of anders genoemd fytotherapie, gebruik ik de helende werking van de natuur. De kracht van kruiden is verwerkt in thee (gedroogde kruiden), poeder of olie en kan is inzetbaar voor in- of uitwendig gebruik. Kruiden hebben hele mooie functies, vaak zelfs meerdere tegelijk. Ze werken ondersteunend bij klachten en kunnen pijn verlichten. 

Let op: Kruiden zijn niet altijd ongevaarlijk. Gebruik ze daarom alleen in combinatie met een goed persoonlijk advies. Neem contact met me op om te bespreken welke kruiden voor jou geschikt zijn. Kruidengeneeskunde is geen vervanging voor medicatie of medische behandeling.

Assortiment

Vrijwel alle kruiden kun je bestellen of afhalen in mijn winkel aan huis. Ik maak ook kruidenmixen op maat, afgestemd op jouw behoefte. Laten opsturen kan ook.

Kruidengeneeskunde is geen vervanging voor medicatie of medische behandeling

 

Contact /
 

06 19 26 64 91

Alise@guashaconsultancy.nl

middelweg 3 • 2841 LA Moordrecht

Contact /

06 19 26 64 91

Alise@guashaconsultancy.nl

middelweg 3
2841 LA Moordrecht

© 2018 Gua sha Consultancy | Realisatie Graficin & De Goudse Wolf